Onze werkwijze

Werkwijze Verhuisbedrijf Utrecht

Wilt u verzekerd en goedkoop verhuizen? Met Verhuisbedrijf Utrecht kiest u voor kwaliteit, transparantie en de allerlaagste prijzen. Zo werkt het.

Verhuizen kan beter én goedkoper, vinden we bij Verhuisbedrijf Utrecht. Daarom doen we er alles aan om uw verhuizing zo goed en voordelig mogelijk uit te voeren. Dat deze aanpak werkt blijkt uit de honderden klanten die u voor gingen, zowel particulieren als ondernemers.

Verhuisbedrijf Utrecht neemt het gehele verhuistraject voor u uit handen. Van het in- en uitpakken van spullen tot het transport, en van het monteren of demonteren van meubels tot het afvoeren van afval. Of u nu zakelijk of particulier verhuist. Wilt u kosten besparen door zelf werkzaamheden uit te voeren? Geen probleem, want u bepaalt zelf welke diensten u afneemt.

De verhuizers van Verhuisbedrijf Utrecht zijn goed getraind en ervaren. Zo weet u zeker dat uw verhuizing plezierig, goedkoop en stressvrij verloopt.

Dit is de werkwijze van Verhuisbedrijf Utrecht

Stap 1. Eerste contact

Op verhuisbedrijfutrecht.nl vind u uitgebreide informatie over onze verhuis-, transport- en ontruimdiensten. Spreekt de aanpak u aan? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Stap 2. Gratis offerte

U ontvangt binnen 24 uur een duidelijke en transparante prijsopgave per e-mail, waarin alle kosten overzichtelijk staan aangegeven. We baseren de totaalprijs onder andere op het aantal kamers, de afstand tussen beide locaties en de diensten die u afneemt.

Stap 3. Bevestiging offerte

Staat de offerte u aan? Bevestig hem dan per e-mail. De datum en voorwaarden voor uw verhuizing zijn nu definitief.

Stap 4. Verhuizen

In afwachting van de verhuizing kunt u al veel dingen zelf doen, zoals het inpakken en klaarzetten van spullen. Ziehier onze checklist. Als u verhuisdozen duidelijk markeert weten onze verhuizers waar ze in de nieuwe woning moeten komen te staan. Dit scheelt weer tijd.

Op de verhuisdag arriveren onze ervaren verhuizers op het afgesproken tijdstip bij uw woning of bedrijfspand. We zorgen dat de spullen snel en correct worden ingeladen en hanteren een strakke planning, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. Desgewenst helpen we u bij het monteren en demonteren van meubels, lampen en gordijnen.

In tegenstelling tot andere verhuisbedrijven brengt Verhuisbedrijf Utrecht zware goederen – zoals een bank, piano of wasmachine – verder dan de voordeur. We zetten ze in de gewenste ruimte neer en u hoeft er niet zelf mee te slepen.

Als laatste controleren we of de verhuizing volledig naar wens is verlopen. Pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook.

Stap 5. Na de verhuizing

Na de verhuizing nemen we contact met u op om de verhuizing te evalueren. Hoe heeft u de verhuizing ervaren en heeft u tips en suggesties? We horen het graag van u!

U kunt ons ook altijd bellen voor aanvullende diensten, zoals hulp bij uitpakken en onze klussendienst. Zo helpen de klusjesmannen van Verhuisbedrijf Utrecht u graag met verven, ophangen van schilderijen of het leggen van laminaat. Ook kunt u gebruik maken van onze verhuiswagen met chauffeur, voor het ophalen van goederen bij een bouwmarkt of de Ikea. We lichten de mogelijkheden graag telefonisch toe.
Verhuisbedrijf Utrecht, voor vertrouwd en goedkoop verhuizen

Dit zeggen klanten over Verhuisbedrijf Utrecht

Geweldig

“Jaq en zijn team waren geweldig. De beste en voordeligste verhuizing die ik ooit heb meegemaakt, en dat zijn er heel wat.”

K. van Doornspeek

Perfecte verhuisdag

“Uw verhuizers waren goed opgeleid en de verhuizing kon niet beter verlopen. Bedank ze allemaal voor deze perfecte verhuisdag en mocht ik ooit weer verhuizen, dan bel ik jullie als eerste.”

Leonie Westervelt, Amersfoort

Klus uitstekend geklaard

“Ik laat jullie weten dat we erg blij zijn met de verhuizers die jullie stuurden. Het viel niet mee om alle bureaus, stoelen en kasten op de juiste plaats te krijgen, maar het is gelukt en niemand heeft geklaagd. Jullie verhuizers werkten hard en professioneel en hebben de klus uitstekend geklaard. We raden jullie absoluut aan bij andere ondernemers.” Alfred van Dijk

Dit zijn de diensten van Verhuisbedrijf Utrecht:

• Zakelijke verhuizingen

• Senioren verhuizingen

• Spoedverhuizingen

• Internationale verhuizingen

• Transportdiensten

• Losse sjouwhulp

• Kluswerkzaamheden